Laskiaispullia

IMG_3042

Meilläkin tehtiin tänään laskiaispullia. Pikkupoikien kanssa leivottiin pieni taikina aamupäivällä, kun isommat olivat koulussa. Ai että sitä silmien loistetta ja onnea, kun saa leipoa!!! Hymy oli kuin kiinnitettynä korviin saakka! :)

IMG_3042 

Ihan tavallinen pullataikina. Laitoin vähemmän jauhoja (lue: oli hieman hankaluuksia jo leipomisessa ;)) Mutta saimme siten ihanan pehmoiset pullat aikaan! Osaan laitoin väliin tavallista mansikkaista lettuhilloa ja sokerilla hiukan makeutettua flora vispi vaahtoa, osaan sitten sellaista mantelitäytettä. Muistan, miten pienenä aina tehtiin samalla tavalla: otettiin pullan keskustasta hieman lusikalla pois, ja saatiin aikaan pieni kolo. Se pullamössö sekoitettiin pikku määrään maitoa ja sekaan mantelirouhetta. Sitten tämä sekoitus survottiin takaisin noihin pikku kolosiin. Ja kerma päälle. Namskista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)