Caipirinha- juustokakku

IMG_3173

Päätin testata tätä jo kauan unelmoimaani herkkua. Lauantaina tein tämän, ja ehdimme maistellakin, sitten sunnuntaina olimme mieheni ja minä jo mahataudin kourissa… Onneksi ehdimme maistaa 😉 Hellapoliisin ohjeen muokkasin mieleisekseni. Hyvää oli kieltämättä, mutta saisi olla vieläkin laimeampi tuo sitruksen maku… Osa lapsista ei tykännyt laisinkaan. Ehkäpä tämä onkin enemmän aikuiseen makuun!? Menin koristelun kanssa siitä mistä aita on matalin, eli suklaata vaan vuolin päälle. Ehdottomasti teen toistekin tätä!!

IMG_3173

Tällä ohjeella itse tein:

Pohja:
200g kaurakeksejä
75g voita

Täyte:
5 liivatelehteä
5 dl Flora Vispiä
200g vaniljan makuista tuorejuuston tyyppistä kasvirasvavalmistetta (Sunnuntai)
1 pss Santa Marian Caipirinha Drink Mix- seosta
2 dl tomusokeria
1 rkl vaniljasokeria

Murskaa keksit ja lisää sulatettu rasva. Painele muruseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet pehmenemään runsaaseen määrään kylmää vettä. Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi ja sekoita siihen kasvirasvavalmiste ja Caipirinha- seos. Lisää sokerit ja sekoita.

Liuota pehmenneet liivatelehdet tilkkaan kiehuvan kuumaa vettä ja kaada seos ohuena nauhana täytteen sekaan.

Kaada täyte pohjan päälle vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mielellään seuraavaan päivään. Koristele mieleiselläsi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)