Ruusukoriste

IMG_3155

Tuossa aamupäivällä, kun oli pienin päiväunilla ja seuraavaksi isommat leikkivät keskenään, oli hetki aikaa itselle. Joten värkkäsin sitten tuosta valkosuklaamassasta tällaisen koristeen. Oli kyllä paljon helpompi käsitellä tuo massa tänään kuin eilen. Eli kannattaa ehdottomasti tehdä massa edellisenä päivänä, kun tekee koristeita! Mukavasti kävi yhteistyö minun ja massan välillä! 😉 Koriste on tehty kokonaan tuosta valkosuklaamassasta. Lehtien pintaan töpsöttelin vihreää tomuväriä, ruusuihin kultaista kimalletta.

IMG_3155

7 Comments

 1. Eli ratkaisu oli aika :) Ja komia on koriste, wau! Onko tästä muuten helpompi/vaikeempi tehdä koristeita kuin vaikka marsipaanista? Aattelin et opetellessa tästä tulleet ”sudet” häviäis parempiin suihin paljon mukavammin, kuin ”marsipaanisudet” 😉

 2. Juu, aika se ratkaisu oli! :) Minusta tästä massasta on ihan yhtä helppo tehdä koristeita kuin marsipaanista / sokerimassasta. Ehdottomasti itsekin mieluummin söisin tästä massasta tulleita ”susia” kuin marsipaanisia! :) Kokeilepa joskus tätä, helppo tehdä ja työstää!!

 3. Wau mikä koriste :)! Ei pitäis tulla käymään täällä, ku aina löytyy jotain mitä pitäis itsekin kokeilla ;). Ei muuten mut jonkun pitäis ehtii syödä mun leipomukset ;).

 4. Kiitos Paukku! Meillä on vähän sama ongelma, ettei voi leipoa koko ajan :( Ei viitsi tehdä meidänkään lapsista pullasorsia kuitenkaan. Ehkäpä siksi olenkin siirtynyt hyvin pitkälle näiden koristeiden pariin 😉 Jotain tekemistähän täytyy aina kuitenkin olla!

 5. Wau! upea….itse olen koulussa viimeksi värkännyt suklaasta koristeita, itse tykkään kans enemmän tuosta suklaamassasta. Kiitos kun kävit sivuillani =)

 6. Eksyin tänne, ihania juttuja täältä löytyikin. Kuinka nopiaa tuo massa kuivui? Ja kuinka säilytit seuraavaan päivään? Mielenkiintoisen oloista, tekisi mieli kokeilla.

 7. Hei Kotiäiti! Kiva kun eksyit luokseni. Eksyhän uudemmankin kerran! 😉
  Kun tein samana päivänä massan ja siitä muotoilin koristeen, se ei meinannut kuivua ei sitten millään. Ruusunkin kun tein, se painui ihan kasaan :(
  Kun tein massasta seuraavana päivänä koristeita, onnistui siitä tehdä samalla tavalla kuin marsipaanistakin. Ja kuivui nopeammin kuin marsipaani, ehdottomasti! Kokosin tuon koristeen saman tien, kun sain osat valmiiksi. Sulalla valkosuklaalla ”liimasin” laattaan kukat ja lehdet.
  Itse aion kyllä jatkossakin käyttää tätä massaa – onhan se paremman makuistakin kuin marsipaani! 😉
  Säilytin massan käärittynä kelmuun tiiviisti, ja huoneenlämmössä. Kannattaa ehdottomasti kokeilla!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)