Spiderman- kakku Viljamille

IMG_3121

Tällaisen kakun sai 6-vuotias Viljami :) Kyseinen kakku ei kai halunnut tulla tehdyksi, koska niin paljon meni pieleen :( Tässäpä muutamia ajatuksia. Flora Vispi ei ruvennut yhteistyöhön ollenkaan. Vaikka kuinka vaahdotin, se halusi olla löysää, ja piti käyttää vanilliinikreemijauhetta jämäköittämiseen. Sen huomaa kyllä jäljessäkin. Suklaa ei halunnut tulla pursotetuksi kakun päälle, ja senkin huomaa, mutta toivottavasti maku oli loppujen lopuksi kohdillaan!

Kakussa on tavallinen neljän munan kakkupohja, välissä sipaisu mansikkahilloa sekä mansikkarahka liivatteella hyydytettynä. Päällä Flora Vispi, suklaaspritsaukset sekä nonparelleja koristeena. Kakkua oli kuitenkin loppujen lopuksi mukava tehdä, varsinkin koristeen tekemisestä nautin! :) Oikeastaanhan se onkin hyvä, että näitä vastoinkäymisiäkin tulee – niistähän vain oppii yhtä sun toista! ;)  Kiitos vaan tilaajalle luottamuksen osoituksesta!!

IMG_3121 IMG_3122

Tällaisen täytteen tein tällä kertaa:

1 prk Flora Vanillaa
1 prk maitorahkaa
300g mansikkaa survottuna
sokeria
vanilliinikreemijauhetta
4 liivatelehteä

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää siihen survotut mansikat, sokeri, vanilliinikreemijauhe sekä kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)