Minttukakkua pääsiäismunapesällä

IMG_3261

Tein tätä herkkua, vain pienemmässä mittakaavassa, ja koristelin sulatetulla suklaalla sekä “munankuoripesällä” :) Kuvan muistin ottaa vasta kun kakku oli jo melkein kokonaan syöty, mutta eiköhän tästä jotain selkoa saa… Idean tähän kivaan koristeeseen nappasin Pullahiireltä. Hän oli laittanut munankuoren sisään sokerikreemiruohoa, minä menin vähän helpomman kautta vielä, ja laitoin marsipaanista ruohikon. Minäkin keitin tuon munankuoren, jottei siitä tulisi pöpösiä. Pikkumunat kaupan irtokarkkihyllystä.

IMG_3261

4 Comments

  1. Onpa ihana koriste :) Kiva kun kävit kylässä! Linkitä toki, minäkin voisin linkittää, kunhan kerkiän.. On hiukan opettelussa vielä nämä jutut :)

  2. Kiitos. Minäkin linkitän, kunhan kerkiän 😉 En oo vielä ehtinyt, vaikka niin lupasin 😀 Meinaa olla kuuden tenavan kanssa yksin kotona ollessa muutakin tekemistä kuin tää surffaaminen 😉 Ja mullakin vielä joskus hakusessa tää blogin pitämisen tekniikka… Pitää välissä mieheltä kysyä, että mitenkäs tää ja tää tehtiinkään! 😉

  3. Kuule, piti tulla vielä kysymään, että ootko tuota suklaamassaa kuin kauan säilyttäny, meneekö miksikään?

  4. En kyllä tiedä tarkalleen, varmasti, kuinka kauan suklaamassa säilyy, mutta itse olen tehnyt siitä vielä viikonkin päästä koristeita… Meneeköhän se pilalle jossain vaiheessa? Itsekin tätä olen miettinyt. Jos joku osais kertoa, niin valaiskaa! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)