Caipirinha-mansikkatorttu

IMG_3471

Päätin testata uudestaan tätä torttua, kun viimeksi siitä jäi vähän liian voimakas maku… Pienillä muutoksilla tein, ja hyvä tuli! Nuo mansikat sopivat muuten täydellisesti tähän torttuun! Nam! Koristeena tuoreita mansikoita sekä valkosuklaarullia. Tortun sivuille asettelin ennen täytteen laittamista nuo mansikkaviipaleet, kuten joissain blogeissa olenkin nähnyt. Minusta siitä tuli nätti reuna!

IMG_3471

Pohjan tein tällä kertaa suklaacookieseista. Tuorejuuston vaihdoin purkilliseen maustamatonta rahkaa, ja tuota Caipirinha Drink Mixi’ä laitoin vajaan pussillisen. Flora Vispiäkin meni vähän reilummin tällä kertaa, olisiko n. 2½ purkillista. Tämä oli kyllä hyvää!

4 Comments

  1. Nam! Kyllä on tosi herkullisen näköistä. Pitäis iteki testata tätä kakkua :)

  2. Mira, oli kyllä hyvän makuinen kakku! Kannattaa kokeilla, jos sitruunaisesta mausta tykkää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)