Mansikka-banoffee

IMG_3670

Tekaisin pikaistakin pikaisemman version banoffeesta käyttämällä kaupan valmista torttupohjaa. Kostutin sitä hieman ja laitoin pohjalle keitetyn kondensoidun maidon, tuoreita mansikoita paloiteltuna sekä kermavaahtoa. Ja päälle edelleenkin tuoreita mansikoita, valkosuklaaraitoja ja koristeeksi muutama sokerimassakukkanen sekä metsämansikan lehtiä. Oli hyvää! Sopii kyllä hienosti tällaisenkin pohjan kanssa.

IMG_3670

5 Comments

  1. Herkullisen näköistä. Niinpä tuossa kävin, jotta kesken reissun piti lähtiä takas, saapi nyt nähdä miten tässä käy. Jännäks vetää, liian jännää mun makuun :/

  2. Ihanalta näyttää! Minä myös oon tehny toisenlaisiinkin pohjiin tuota banoffeeta ja melkein parempaa niin, kun ei ole minun lempparia tuo digestive-pohja :)

  3. 😀 Eipä ole digestivekeksit minunkaan herkkuani! En ole juuri koskaan tehnyt pohjaa niistä, vaikka ohjeessa sanotaankin. Vaihdan mieluummin ne suosiolla joko kaurakekseihin tai suklaakekseihin 😉

  4. Kokeilin kerran mikrossa toffeen keittämistä ja hyvin onnistui. Kerran vain pääsi kiehumaan yli kun en ollut tarpeeksi tarkkana. Mutta kannattaa kokeilla, 10 minuutissa saa valmista kolmen tunnin sijaan :)

  5. Jaahas, olet Rellu päässyt testaamaan yhteistyötä mikron kanssa 😉
    Minusta tuo parin-kolmen tunnin keittäminen ei ole suuri vaiva ollenkaan. Siinähän tuo ihan itsekseen propsuttelee, ja itse voi tehdä sitten jotain ihan muuta. Välissä vaan laittaa vettä lisää, jottei pääse loppumaan…
    Mutta joskus voisi kokeilla tuota mikrottamistakin – ehkä… 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)