Minttukakkua jälleen

IMG_3688

Naisteniltaan, rotinoille, tein jälleen tätä herkullista minttukakkua. Koristeena kermapursotukset, joiden päällä suklaapalat, sekä kakun pinnassa sulatetusta suklaasta “suheeraus” :) Tuoreita mansikoita muutama kakun päällä, sekä metsämansikan lehtiä. Ulkonäkö oli nyt mitä oli, en siihen jaksanut enkä ehtinyt panostaa juurikaan. Oli niin paljon kaikkea muuta tehtävää samaan aikaan… Mutta eikös se monesti olekin niin, että mitä vähemmän ehdit panostaa, sitä parempi siitä tulee 😉 Ja aina jos alkaa jotain korjailemaan, entistä pahemmaksi vaan menee 😉

IMG_3688

3 Comments

  1. Ainakin on herkullisen näköistä!!

    Kiitos muistamisesta <3 Koitan jossain välis ehtiä/jaksaa laitella kuulumisia.

  2. Hönttä, kirjoittele sitten kun voimia taas on. Ymmärrän tilanteesi!
    Kotiäiti, kiitos!! Pitäisi joskus olla taas itselläkin aikaa käydä toisten blogeissa kurkkimassa ja kommentoimassa… Tuntuu että tää aika menee niin vauhdilla, ettei ehdi tätä omaakaan blogia pitää ajan tasalla :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)