Kinkku-tonnikalapiirakka (gluteeniton, vähälaktoosinen)

IMG_3866

Tällaisia juttuja tein useamman, eri versioita vain suolaisesta täytteestä. Tässä täytteenä kinkkukuutioita, paprikaa, tomaattia, tonnikalaa.

IMG_3866

Pohja:

150g margariinia
2,5 dl jauhoja (käytin gluteenitonta, vehnäjauhokin käy)
1 dl juustoraastetta
½ dl kylmää vettä

Nypi jauhot ja margariini, lisää juustoraaste ja vesi. Sekoita tasaiseksi. Levitä voidellun piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Täyte:

150g kinkkukuutioita
1 prk tonnikalaa
½ paprika
1 tomaatti
3 kananmunaa
1 prk (2 dl) ruokakermaa
1 dl maitoa
1/4 tl mustapippuria
n. 1 dl persiljaa silppuna

Levitä kinkkukuutiot, tonnikala, pilkotut paprika ja tomaatti piiraspohjan päälle ja reunoille. Sekoita kananmunat, ruokakerma ja maito keskenään, lisää siihen mustapippuri ja persilja. Kaada tämä seos piirakan päälle ja levitä tasaisesti.
Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa 30-40 minuuttia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)