Kaura-suklaaneliöt (gluteeniton)

IMG_3991

Tällaisia tehtiin pikkupoikien kanssa yhtenä aamupäivänä, kun isommat olivat koulussa. Nam!

IMG_3991

Pohja:

200g voita
9 dl kaurahiutaleita
2 rkl perunajauhoja
3 tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
4 tl vaniljasokeria
4 rkl siirappia

Päälle: sulatettua suklaata

Sekoita kaikki ainekset sulatettuun voihin. Painele seos leivinpaperilla vuoratun uuninpellin päälle ja paista 175 asteessa n. 10 minuuttia, kunnes pinta on kullan värinen.

Sulata suklaa (itse laitoin pellilliseen tällä kertaa 300g) ja levitä se vielä lämpimän pohjan päälle. Hetken jäähdyttyään leikkaa paloiksi ja anna esim. ulkosalla tai jääkaapissa jähmettyä kunnolla. Nauti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)