Nalle Puh- kakku (gluteeniton, vähälaktoosinen)

IMG_3961

Minulta pyydettiin 1-vuotiaalle pikkupojalle syntymäpäiväkakkua. Toiveena oli vadelmainen kakku, jossa jotenkin olisi esillä lapsen nimi ja ikä. Muuten kädet oli vapaat :) Koristeeksi maalasin tomuväreillä Nalle Puhin vaahtokarkkimassalle ja leikkasin muotoonsa. Ilmapallo, kukkaset, lehdet ja perhonen sekä nimi myös vaahtokarkkimassaa. Kirjaimet tomuttelin kultatomulla. Kukissa sipaisu helmiäistä.

IMG_3961 

Kakussa gluteeniton vaalea kuuden munan kakkupohja, kostutus päärynämehulla. Välissä sipaisu vadelmamarmeladia sekä vadelmamousse, kuten tässä kakussa. Kuorrutin kakun Flora Vispillä, kakun päälle asetin vaahtokarkkimassasta kaulitun laatan. Laatassa aavistus sinistä väriä. Kakun pursotukset myös tuota Flora Vispiä, käytin korinpohja-, lehti- ja tähtityllaa.

Toivottavasti kakku oli mieluinen ja maistui juhlaväelle! Onnittelut vielä 1-vuotiaalle taaperolle! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)