Vauvakoristeita

IMG_3931

Tuossa ristiäiskakkua tehdessä tuli sitten värkättyä koristeita muutenkin. Tässä muutamia juttuja / kokonaisuuksia… Kaikki koristeet vaahtokarkkitaikinaa, värjättynä sekä pasta- että tomuväreillä, lisänä kimalteita.

IMG_3931 IMG_3934

5 Comments

  1. Tosi nättejä ja herkkiä. Onko sulla joku muotti vauvalle vai ihan tuosta vaan ko teit nuo? Ois kiva osata muotoilla vauva ilman muottia, siksi utelen :)

  2. Kotiäiti! Ei, siis muotilla teen nuo vauvat. Ei mun nakkisormet taivu ihan tällaisiin taidonnäytteisiin ilman apuvälineitä! 😉

  3. Niin, siis tuo vauvan ”keho” on muotilla tehty. Sitten sen päälle tein tuon mekon omin sormin, samoin tuon peiton yms. Ihan tuohon vauvan kasvoihin, käsiin yms. yksityiskohtiin en uskalla edes alkaa – en osaisi. Mutta sitten tuo vauvan pukeminen onkin kivaa! 😀 Tuo muotti on aivan ihana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)