Vauvakoriste

wlEmoticon-smile

Siskoni pyysi tekemään poikavauvalle sopivan koristeen kakun päälle. Aikaa oli vain hetki koristeen tekemiseen, joten pikainen versio Iloiset kasvot Koko koriste vaahtokarkkimassaa, vähän eloisuutta annettu tomuvärein sekä kimalteilla. Toivottavasti koriste säilyi matkansa ehjänä perille!!

IMG_0098

18 Comments

 1. Kiitos kommenteista! Tämä koriste ei siis ymmärtääkseni matkustanut ristiäiskakun päälle, vaan rotinakakun :)

 2. Ihana <3 Mä just kans näpräsin vauvakoristetta, tuo muotti on niiiin ihana! kaunein vauvamuotti ikinä!

 3. Kiitos, Hönttä! Minustakin tämä muotti on niin ylivertainen, täydellisesti valloittava vauva siitä tulee! :) Joku näistä meidän pikkupojista tuumasikin kerran kun jotain koristetta tein, että ”Meidän äiti on tosi hyvä vauvojen tekijä!” 😉 Helposti saa tosi aidon näköisen pikku ihanuuden aikaan tuolla muotilla. Sitten vaan eri vaatetta päälle niin tulee erilaista…
  Kävin juuri kurkkimassakin sivuillesi, ihana pakkaspoika siellä oli!! Pitäis useammin saada aikaiseksi käydä kommentoimassa toistenkin blogeissa – meinaa vaan aika olla kortilla tässä koneen ääressä muutenkin!

 4. Ihana!! Tuo muotti on kyllä ihanin ikinä!! Tekisi vallan mieli pyöräytellä vauvoja ja ”vauvoja” kun sitä katselee =)

 5. Ehjänä säily! :) Kiitos vielä. Kakun saajakin ihastui. Meinasi ettei raaski syödä sitä. 😉

 6. Kiitos kommenteista!
  Jenni, samat on aatokset :)
  Riina, hyvä että säilyi ehjänä. Lähinnä noiden siipien puolesta jännitin… Ollos hyvä vaan, pyydä toistekin! :)

 7. Tämä on niin ihana koriste, itse tykkään kans tästä pienestä vauvasta =)

 8. Käyn tosiaan aika paljon siellä netissäkin kattelemassa, mut suurimmanosan ohjeista otan tosta karppaajan keitokirjasta. Netistä löysin sellaisen kun jauhelihakiusaus, on muuten ihan mielettömän hyvää, mieskin kehus. Kannattaa kokeilla =)

 9. Todella kaunis koriste! Mikä on tuo muotti mistä puhutte? mistä sellaisen voi ostaa?

 10. Anne, anteeksi kun nyt vasta vastailen… Kyseinen vauvamuotti on tilattu Leipurin Putiikista, netistä. Se on silikonia, ja äärettömän helppo käyttää!

 11. Hei!Teetkö kakkukoristeita myyntiin, ovat IHANIA!!!

 12. Mari, kiitos kommentistasi! Laitoin sinulle sähköpostia, käyhän kurkkaamassa.

 13. hei!

  Mistä ihmeestä sie tilasit tuon muotin? Mie ettiny ja ettiny,tuloksetta. Ja kuinka muuten teit nuo hiukset ja siivet ja ja ja =D Ihana on ja neuvoja kaipailisin.

 14. Mirka, kiitos ihanan höpsähtäneestä kommentistasi! 😉 Eli, tuon muotin tilasin Leipurin Putiikista (www.leipurinputiikki.fi) ja siivet on tehty perhosmuotilla :) Eli perhonen vaan ”lentämään” vauvan selkään. Hiukset töpsöttelin tomuvärillä, vauvallehan tulee tuolla muotilla hiukset. Vaippahousut tein ihan vaan massasta omin pikku kätösin ja länttäsin vauvan pyllyn päälle 😀
  Tää muotti on kyllä hyvä, sillä tehty vauva on ihan oikeesti niiiin söpö ja ihana, tullut paljon käytettyä!

 15. Tilasitko nuo väritki sieltä putiikista?
  Kävin kurkkaa,onko tuo muotti iso vai se pienempi?

 16. En oo tilannut värejä tuolta, olen ostanut ne joskus aikaa sitten muualta… Mutta varmasti tuoltakin voit tilata, ja samaa tavaraa ovat. Minulla oleva muotti on tuo pienempi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)