Sydänmuffinit

IMG_4444

Hyvää ystävänpäivää!!

IMG_4444

Lasten kanssa teimme ystävänpäiväksi kotiin suklaisia muffineja, joiden sisään piilotimme vaahtokarkkeja. Päälle puristimme jääkaapin kätköistä löytyneestä lakritsinmakuisesta “mönjästä” pienet keot, jotka sitten kivasti sulivat muffinien päälle. Pikkupojat tekivät vaahtokarkin makuisesta sokerimassasta (jonka värjäsin vaaleanpunaiseksi) sydämiä. Niillä koristelimme herkut. Lapset olivat mielissään, ja näyttivät nuo maistuvankin! Ainoastaan meidän kuumeiset lapset eivät jaksaneet vaivautua herkkujen ääreen… Iloiset kasvot

1 Comment

  1. Oi että ..hienon näkönen ja voin kuvitella,että aika hyvääkin! Muffinit on siitä käteviä,että niihin voi tunkea kaapin perältä kaikennäköstä. Itekin yksi päivä käytin loput kookosmaidot muffineihin. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)