Laskiaispullaa

wlEmoticon-smile

Meilläkin lapset saivat laskiaispullaa, vaikka äiti onkin ollut leipomislakossa… Neiti 8v tuumasi tässä eräänä päivänä, että “Me ei saada enää koskaan mitään hyvää. Äiti, sun ja iskän pitää lopettaa tuo!!” Iloiset kasvot Eli kun äiti ja isä on kuurilla, niin lastenkin herkut luonnollisestikin vähenee… Hyviä kuulemma olivat, ainakin piti kiireesti tämä viimeinen yksilö pelastaa kuvauksia varten Iloiset kasvot Täytteenä mansikkahilloa ja kermavaahtoa.

IMG_4462

3 Comments

  1. Voi Kaisla, pitääkin tästä lähtien kiikuttaa teillekin lämpimäisiä! :)
    Pitäähän teidänkin saada joskus jotain hyvää! 😉
    Ihana kummitus!! 😀

  2. oothan sä tuonu ihan tarpeeksi paljon meille kaikkee hyvää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)