Pikkutytön rotinakakku

wlEmoticon-smile

Naapuriin syntyi pieni tytöntyllerö muutama viikko sitten. Halusin perhettä jotenkin muistaa, niin tein kakun. Koristeet vaahtokarkin makuista massaa värjättynä pasta- ja tomuvärein. Kimallehilettä ja sokerihelmiä. Teksti pruutattu pikaisesti tummalla suklaalla. Kakussa neljän munan vaalea pohja, kostutus limsalla, väleissä kuningatarhilloa, mansikkarahkamoussea sekä banaaniviipaleita. Päällinen Flora Vispiä. Onnea ja enkeleitä pikku tytölle! Iloiset kasvot

IMG_4565

Tässä lähempää otettu kuva koristeesta, erikseen en siitä muistanut kuvaa ottaa… Kakun päälle ehti köllöttelemään pikkuneiti ennenkuin muistin kameran olemassaolon Iloiset kasvot Tässä kuvassa ehkä näkee paremmin, että vauva lepää oman harsonsa päällä… Se on valkoinen kuten kakun päällinenkin, niin ei välttämättä kovin hyvin erotu.

IMG_4569

5 Comments

  1. Kiitos kommenteista!
    Tintsu, saat linkittää. Minunkin on jo kauan pitänyt lisätä linkkilistalle blogeja, kun ne tämän blogin ”rempan” yhteydessä hävisivät, mutta ajanpuutteen takia sekin on vielä tekemättä…

  2. Olen kolunnut kymmeniä blogeja toinen toistaan hienompia kakkuja löytänyt. Mutta tämä kakku on lajissaan huippu. Jotenkin herkkä ja kaunis, puhuttelin minua erityisesti.Ja vielä pikaisesti pruutattua tekstiä…..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)