Muffinsseja

IMG_5529_thumb

Pääsiäisen kylään viemisinä teimme tällaisia. Toiseen paikkaan lähti mukaan sitruunaiset muffinssit. Niissä koristeena kellertäväksi värjättyä valkosuklaata ja noita ihania pikkumunia. Appelsiinisuklaisessa versiossa kuorrutus tuorejuuston ja suklaalevitteen sekoitusta. Ja päällä pikkumunat.

IMG_5529IMG_5515

Appelsiinisuklaiset muffinit

150g margariinia
1½ dl sokeria
2 munaa
3½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2½ rkl kaakaojauhetta
1½ dl appelsiinista puristettua mehua
4 palaa Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
2 levyä (a´100g) Fazerina-suklaata

Kuorrutus:

2 rasiaa (a´200g) Viola appelsiinituorejuustoa
3-4 rkl Rainbow suklaalevitettä (maun mukaan, kannattaa maistella)

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vuorotellen appelsiinimehun kanssa vaahtoon. Sulata suklaapalat ja sekoita taikinaan. Rouhi Fazerina-suklaat ja lisää taikinaan kevyesti sekoittaen.

Nostele taikina muffinssivuokien pohjalle. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa tuorejuusto ja suklaalevite sekaisin ja pursota muffinien päälle. Koristele.

 

Sitruunamuffinit

150g margariinia
1½ dl sokeria
2 munaa
2½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 sitruunan raastettu kuori
2 rkl sitruunasta puristettua mehua
1 dl maitoa (käytin n.100g rahkajugurttia)

Päälle:

valkosuklaata

Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Yhdistä kuivat aineet ja sekoita ne vaahtoon maidon kanssa vuorotellen vaahtoon. Lisää myös sitruunamehu ja kuoriraaste.

Nostele taikina muffinssivuokien pohjalle. Paista 200 asteessa 12-15 minuuttia. Jäähdytä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)