Amerikkalainen juustokakku

IMG_5601_thumb2_thumb

Yhden pojan synttäreillä maisteltiin tällaista herkkua. Tämä kuva on kesältä, en muistanut ottaa kameraa synttäreillä ajoissa esille… Siksi tämä kesäinen koristelu : ) Kakku oli erittäin herkullista mansikkasoseen kanssa!

IMG_5601_thumb[2]

 

Amerikkalainen juustokakku

Pohja:

n. 15 kpl digestive- keksejä
n. 50g rasvaa

Täyte:

600g maustamatonta tuorejuustoa (itse käytin appelsiini-, vanilja-  ja maustamatonta tuorejuustoa)
2,5 dl sokeria
3 kananmunaa
2,5 dl kermaa (käytin Flora Vispiä)
1 dl maissitärkkelystä
1 tl vaniljasokeria
puolikkaan sitruunan mehu

Murskaa keksit ja sekoita niihin sula rasva. Painele leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle ja reunoille.

Sekoita täytteen ainekset keskenään tasaiseksi massaksi ja kaada pohjan päälle. Paista 170 asteessa uunin alatasolla n. 1 tunti. Anna kakun jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua. Parasta kakku on seuraavana päivänä.

Tarjoile mansikkasurvoksen kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)