Mustaherukkakakku

IMG_0141_thumb.jpg

Kesällä veimme anoppilaan mennessämme tämän kakun. Todella herkullinen kakku oli! En muista mistä blogista ohjeen nappasin… Hihkaisehan sinä joka tunnet reseptin omaksesi!

Kakussa tumma suklaakakkupohja ja väleissä tuota moussea. Kuorrutteena suklaaganache ja päällä suklaarouhetta.

IMG_0141

Tällä ohjeella tein:

Mustaherukkamousse
2dl vispikermaa
2dl maustamatonta jogurttia
100g maustamatonta tuorejuustoa
400g mustaherukoita
sokeria makeuttamiseen oman maun mukaan
6 liivatetta
vettä

Kiehauta mustaherukat vesitilkassa ja paseeraa ne siivilän läpi.
Vatkaa kerma, lisää tuorejuusto, jogurtti ja paseerattu mustaherukkasose.
Lisää sokeria ja maistele löytääksesi sopiva makeus.
Liota liivatteet kylmässä vedessä. Kiehauta vettä n.1 dl ja lisää liotetut liivatteet kiehuvaan veteen.
Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteeseen.
Anna hyytyä jääkaapissa seuraavaan päivään. Koristele haluamallasi tavalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

(Roskapostin esto)