Sacher-kakku

WP_000958_thumb

Kummityttöni 13-vuotiskekkereille vein mukanani tällaisen kakun. Pohjaan käytin Fazerina-suklaata, väleissä mandariini- ja aprikoosihilloa. Kostutus appelsiinimehulla. Koristeena tuoreita vadelmia, sitruunamelissan lehtiä, valkosuklaaraidat ja nonparelleja.

Continue reading →

Sacherkakku

wlEmoticon-smile

Ristiäisissä tarjoiltiin myös tätä suklaista herkkua. Kakun kuorrutus ei nyt onnistunut niin hyvin kuin aikaisemmin, mutta syötyä tuli silti Koristeena meidän lasten ristiäisissä perinteiset posliinitossut sekä pikeerisiä lumitähtiä.

Continue reading →

Sacherkakku

wlEmoticon-smile

Mieheni täytti vuosia, ja tein hänelle tällaisen kakun. Perus sacher, koristeena nonparelleja sekä vaahtismassaruusu ja -lehdet. Alareunaa laitoin kiertämään koristenauhan, ei-syötävä sellainen. Kakun kostutus vedellä, kakun sisällä aprikoosimarmeladia ja ananas-appelsiini-mangososetta. Tällä kertaa suklaaganache oli ystäväni, olin tyytyväinen lopputulokseen, vaikkei se ihan täydellinen vielä ollutkaan!

Continue reading →

Sacherkakut

IMG_2629

Meillä on huomenillalla kaveriporukan naistenilta pikkujoulun merkeissä, ja sinne sitten viemisiä mietin. No, mitäs muuta naisille kuin SUKLAATA!? Isompi kakku lumihiutalekoristeilla siis sinne. Toinen, liljakoristeinen kakku on ihan vaan kotiin herkuteltavaksi miehelle ja lapsille 😉 Ööh, ja onhan se samalla myös minun syntymäpäiväkakku – taas yksi vuosi tuli lisää! Sacherkakku on ollut minulle sellainen “vaikea…

Continue reading →