Vauvakoristeita

Muutamia vauvakoristeita on tullut väsättyä. Sekä pikku tytöille että pojille, erilaisin toivein 🙂 Näistä tuo sininen koriste on tyttäreni (12v) tekemä, naapurin pikkupoika sai ristiäiskakkuunsa koristeen. Kaikki koristeet sokerimassaa.

Continue reading →

Koriste pikkuneidille

Pikkusiskoni perheeseen syntyi ihana pieni prinsessa jokin aika sitten. Tein sitten tällaisen koristeen ja pistin postipojan matkaan. Vähän oli saanut kolhuja, mutta ei hirveen näkyviä. Kuulemma kelpaa vielä mainiosti ristiäiskakun päälle! Koriste kokonaan vaahtokarkin makuista sokerimassaa. Lisänä tomuvärejä ja kimalteita. Kukkien sisäosana sokerihelmi. Onnea ja Enkeleitä pikku prinsessalle!!

Continue reading →

Pieni perhosvauva

Minulta pyydettiin ristiäiskakun koristeeksi vauvaa, joka kävisi sekä tytölle että pojalle. Tämä “valkoinen vauva” oli se, mistä lähdettiin, ja mihin oli ihastuttu. Teinkin sitten lähestulkoon samanlaisen, tuossa juuri huomasin että perhonen vain taitaa olla laskeutunut hieman eri kohtaan! Kuvassa näkyy ikävästi vielä tomusokeria, sen poistin vielä ennen koristeen paketointia. Koriste kokonaisuudessaan vaahtokarkin makuista massaa. Toivottavasti…

Continue reading →

Vauvakoriste

Siskoni pyysi tekemään poikavauvalle sopivan koristeen kakun päälle. Aikaa oli vain hetki koristeen tekemiseen, joten pikainen versio Koko koriste vaahtokarkkimassaa, vähän eloisuutta annettu tomuvärein sekä kimalteilla. Toivottavasti koriste säilyi matkansa ehjänä perille!!

Continue reading →