Sitruunatorttu

Koulussa teimme hyydykekakkuja, ja parin kaverin kanssa teimme sitruunaista sellaista. Kääretorttupohja, täytteessä kermavaahtoa, tuorejuustoa, sitruunapastaa ja sokeria hyydytettynä.  Ei ehtinyt torttu kauan hyytyä vuoassaan, kun se piti jo ottaa siitä pois kotiin kuljetusta varten… Joten siitä johtuen reuna yhdestä kohtaa repesi. Kotona sitten tein pikapikaa suklaasta reunan ja suhertelin sillä tuohon päälle vaan jotain. Koristeeksi jääkaapista yksi kukkanen ja pari lehteä, sekä muutama sokerihelmi. Maku oli mielenkiintoinen… Ehkäpä laitoimme liikaa tuota sitruunapastaa, sillä se jotenkin maistui liian voimakkaasti. Tai sitruunan makua itsessään oli ehkäpä sopivasti, mutta jokin esanssi kai oli liian voimakasta?! Aivan kuin olisi sitruunan kuorta ollut liikaa tortussa, vaikkei siinä siis sitä kuorta ollutkaan 🙂 Vaikea selittää – jokin tosi voimakas siis maistui ylitse muiden. En ole tehnyt tätä torttua toista kertaa.

IMG_1826

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *