Lasten kakku

Lapset innostuivat maalaamaan sokerimassalle kuvia, kun kerran itsekin niin tein. Kolme isointa saivat aikaan omat kuvansa, ja lupasin laittaa kaikki sitten kakun päälle. Tässäpä tulos. Kurpitsa on vanhimman pojan luomus, keskellä oleva “jalkapallo ja nappikset” 6-vuotiaan pojan tekemä ja kukka-taideteos 7-vuotiaan tyttäreni tekemä. Autokuvat olen pikapikaa maalannut itse, kun tottakai nuoremmillekin piti olla oma kuva kakun päällä. Meillä lapset nimittäin söisi vaikka kaksi marsipaanipötköä kerrallaan kukin, jos saisivat… joten jos kakun päällä ei ole tarpeeksi koristeita, niin sitten niistä kahinoidaan, että kuka saa ja kuka ei… 🙂 Eli siis kaikille isommille lapsille jokaiselle oma marsipaanilaatta herkuteltavaksi! Kakun pohja on muistaakseni tavallinen kaakaokääretorttupohja, välissä kuningatarhilloa ja kermaa ja päällinen flora vispiä.

IMG_2541

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *