Jouluhalko 2

Mieheni työpaikalle matkaa huomenna tällainen puu purtavaksi… Kääretorttupohja sama kuin edellisessä halossa, täyte ja kuorrutus on vähän erilaiset. Täytteen mietin siltä pohjalta, mitä kaapissa sattui olemaan, koska ”kakkutilaus” tuli mieheltä vähän yllättäen ja pikapika-toimituksella – huomiseksi! 🙂 Äkkiä tässä iltasella pruuttailin suklaalla vielä tuon toivotuksen päälle ja koristevarastosta lehtiä ja muutama mariannerae koristeeksi…

IMG_2737

Tällaisen täytteen tein tällä kertaa:

2½ dl Flora Vanillaa
1 prk Valion kaneli-omena-rahkaa
2 rkl vanilliinikreemijauhetta
1 dl piparia murskattuna
100g Maraboun minttukrokanttisuklaata

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi ja lisää siihen vanilliinikreemijauhe ja rahka. Lisää sitten piparimurska ja paloiteltu suklaa. Sekoita.

Täytteen alle laitoin taas luumu- ja omenahilloa sipaisun.

Kuorrutteen tein tällä kertaa Flora Vispistä ja taloussuklaasta. Purkki vispiä kuumennettuna ja siihen n. 50g suklaata sulatettuna. Jäähtyneenä vatkasin vaahdoksi. Oli mielestäni parempaa kuin edellinen kuorrutus, koska tämä ei ollut niin “tuhtia tavaraa”, eikä sitten siis niin kovin makeaa.

Ainakin tuo täyte kulhon pohjia raapien maistui hyvältä! 🙂 Ja kuorrute myöskin!!

IMG_2739

1 Comment

  1. oot kyllä niin taitava tekemään näitä kaikkia juttuja että…
    aivan upeita!!! =D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *