Pikkusydämiä

Leivottiin vaihteeksi lasten kanssa pipareita, ja tein sitten aikani kuluksi minäkin muutamia. Tässä osa jo koristelluista pipareista. Näille on tiedossa käyttöäkin, mutta vielä se saa odottaa…

IMG_2665

2 Comments

  1. ihania pipareita! tuossa jotain tuttua. olikohan aamoksen meille antamassa ”linnunpönttö” piparkakkutalossa noita sydämiä, ainakin sama pursotustyyliä. se oli kaunis. kummityttö kauan manku ja joskus loppiaisen aikaan raaskimme syödä kauniin taideteokseen ja yllätys oli mukava ku sisältä löytyi karkkia. kiitos vielä kerran!

  2. Ei tainnut siinä linnunpöntössä näitä pipareita olla, mutta olin kyllä sinne pruuttaillut samantyylisiä kuvioita seinään… Kiva, jos mökki oli mieluinen, sitä niin mielellään tällä tavoin ystävää muistaa! Just joulun alus aika on minusta niin ihana, kun silloi voi kaikkea pientä ja kaunista näpertää 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *