Rotinakakku

Tein tämän kakun lokakuussa -08. Ystäville syntyi pieni poika, veimme tällaisen tuttipullokakun mukanamme, kun menimme pientä tuhisijaa katsomaan. Pohjana tavallinen kääretorttupohja, välissä vadelmarahka ja päällä marsipaani. Marsipaanin alla sokerikreemi.

IMG_1387 IMG_1390

2 Comments

  1. kiitos Reija tästä kakusta! olipa mukava nähdä kuva myös täällä! kakku oli hyvää! ja kaunis, ei olisi raaskinut alkaa syömään ollenkaan ;=)! Jatka samaan malliin! löytyyköhän täältä kummitytölles tekemän kakun kuva! sekin oli kaunis ja hyvää! kiitos siitäkin! onnea sinulle näihin leivontahommiin! kiva ku oot löytänyt oman alan ja innostuit opiskelemaan ja valmistuit! ONNEA ja kaikkea hyvää!

  2. Kiitos, Pirjo! Kyllä tämä kakku piti tänne laittaa… Taitaa olla ensimmäisiä, joihin tein marsipaanista päällisen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *