Perunarieskaset

Teimme tyttäreni kanssa lohikeiton kaveriksi tällaisia pikaisia pikkurieskoja. Nämä ovat aina yhtä hyviä!

IMG_2831

Tällä ohjeella teimme:

2½ dl perunamuusia
1 kananmuna
1 tl suolaa
2½ dl (vehnä)jauhoja
1 tl leivinjauhetta

Sekoita kananmuna ja suola perunamuusiin. Lisää vehnäjauhot (voi käyttää myöskin ohra- tai perunajauhoja, tai jos on keliaakikko, gluteenittomia jauhoja, samassa suhteessa) ja leivinjauhe ja sekoita. Pyöritä taikinasta käsissä pieniä palleroita ja litistä ne pellille. Pistele haarukalla ja paista 250 asteessa n. 15 minuuttia.

2 Comments

  1. Tulin heti kurkkimaan sinun luo ja mitä ihanuuksia täältä löytyikään. Noi keksit maidon kanssa aah ja uuh ja sit mä olisin mielelläni tullu osingoille kun teillä herkuteltiin niillä lohipasteijoilla , naaaaam =o))

  2. 😀 Kiva kun tulit vierailulle! Pistän sinunkin blogisi linkkilistaani, jospa joku tuttavistanikin eksyisi sitten sinne paremmin! Ps. Ne lohipasteijat muuten ON hyviä! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *