Eetun massikkakakku

Tällaisen kakun tein massikan alle. Neljän munan peruspohja, täytteenä appelsiinisuklaamoussea. Namskis! Pursotukset flora vispillä. Nimi ja ikä spritsattu taloussuklaalla. Kakun pinnalla “hiekkana” Wiener Nougat Cruschia ja kaurakeksin murusia. Onnea vielä Eetulle! Toivottavasti poika oli tyytyväinen massikkaansa 😉

IMG_3021 IMG_3022

Tässä vielä täytteen ohje:

2 prk Flora Vanillaa
1/4 dl vanilliinikreemijauhetta
1 prk Viola appelsiinituorejuustoa
220g Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata 
6 liivatetta

Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää vanilliinikreemijauhe. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja puolet suklaasta sulatettuna. Loput puolet sitten rouheena sekaan. Sekoita liivatelehdet muutamaan ruokalusikalliseen kuumaa vettä, kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon samalla sekoittaen.

2 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *