Tällaisen kakun tein massikan alle. Neljän munan peruspohja, täytteenä appelsiinisuklaamoussea. Namskis! Pursotukset flora vispillä. Nimi ja ikä spritsattu taloussuklaalla. Kakun pinnalla “hiekkana” Wiener Nougat Cruschia ja kaurakeksin murusia. Onnea vielä Eetulle! Toivottavasti poika oli tyytyväinen massikkaansa 😉
Tässä vielä täytteen ohje:
2 prk Flora Vanillaa
1/4 dl vanilliinikreemijauhetta
1 prk Viola appelsiinituorejuustoa
220g Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
6 liivatetta
Laita liivatelehdet kylmään veteen pehmenemään. Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää vanilliinikreemijauhe. Sekoita joukkoon tuorejuusto ja puolet suklaasta sulatettuna. Loput puolet sitten rouheena sekaan. Sekoita liivatelehdet muutamaan ruokalusikalliseen kuumaa vettä, kaada seos ohuena nauhana täytteen joukkoon samalla sekoittaen.
Ensivierailulla =o) Sinulla on upea blogi ja ihania kakkuja!!
Kiva kun tulit vierailulle, Carita! Ja kiitos kommentista 🙂