Koristeita kakkuihin

Tällaiset koristeet tein kahteen tilauskakkuun. Kakut teen kyllä myöhemmin. Toiveena oli toiseen kakkuun Massey Ferguson, toiseen duplo-legoja. Yritin parhaani mukaan toiveita toteuttaa, tässä tulos. Ensin piti käydä netistä tutkimassa, mikä tuo kyseinen Massey Ferguson ylipäätään on 🙂 Traktorihan se! Maalasin sen pasta- ja tomuväreillä sokerimassalevylle ja leikkasin ääriviivoja pitkin. Duplot tein marsipaanista, asettelin ne sokerimassalevyn päälle ja pastavärillä maalasin sankarin nimen ja iän. Molemmissa piristeenä hiukan (tosin kuvista huonosti erottuu) lumenvalkoista kimalletta.

IMG_2941IMG_2944

2 Comments

  1. Heips! Mahtava massikka! Meillä juuri tuollainen ihan oikea rattori vm.63,oikea aarre! Voisit mulle tehdä tuommoisen ja postissa laittaa tulemaan, voisin Pasille tehdä yllärikakun! 😉

  2. 😀 Kiitti, Manta! Taitaa sultakin onnistua ihan yhtä hyvin, jos ei paremminkin, tällaisen massikan teko… Sivellin käteen ja suihkimaan! 😉 Tuumas Harri tästä, että ”Siitähän tuli parempi kuin osasin odottaa!” 😉 Eli kai sen traktoriksi tunnistaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *