Tavallista pullaa

Sain uuden yleiskoneen, niin pitihän sitä heti testata! Kun sain isommat lapset aamusella koulutielle, pistin koneen käyntiin. Ja hienosti huristen syntyi taikina! Harmittaa vaan niin kovasti tuo Rainbown kuivahiiva!! Millaisia kokemuksia muilla on siitä?? Kun minusta tuntuu (ja tiedän, etten ole ainut) että se ei toimi! Muuta hiivaa ei ollut kaapissa, joten siitä piti jälleen kerran taas kokeilla. Pitkä tauko olikin! Jotenkin tuo Rainbown kuivahiiva on laiskan oloista, se ei jaksa kohottaa leivonnaisia. Mutta siis, ihan peruspullaa kaneli-sokeritäytteellä. Korvapuusteja ja lasten toivomuksesta myös tuollaisia kierrepullia. Nam, hyviä olivat lämpiminä, vaikkeivät ihan niin täydellisen kohonneita olleetkaan…

IMG_2999

4 Comments

  1. Uteliaisuudesta minun pitää kysyä minkä merkkisen koneen sait? Minäkin haluaisin uuden koneen, joskus…:-)

  2. Ostimme tuollaisen Boschin koneen. Iso teräskulho, lankavispilät ja taikinakoukku. Mukana tuli myös tehosekoitin ja lihamylly. Tuolla viimeisellä en ainakaan heti osaa tehdä mitään… 🙂 Ehkä joskus! Peruskone siis. Mutta mitäpä minä muulla tekisinkään kuin hyvällä peruskoneella?! 😉 Ehkä siksi päädyin tähän koneeseen, koska lapsuudenkodissani on iät ja ajat ollut sama kone. Itselläni on kotoa vanha samanlainen, ja siksipä tuntui tutulta ja turvalliselta ostaa tämä… 🙂

  3. Minulle kävi sitten niin että vanha kone vaan lakkasi toimimasta, ja oli pakko hankkia uusi (kyllähän pitää pystyä leipomaan ;-)). Hankimme
    ison Kenwood-koneen, hyvältä vaikuttaa! Tein tänään 9 munan kakkutaikinan ja onnistui hyvin, vanha kone oli liian pieni siihen. Ja nyt tulisi ehkä myös hyvää leipää ja pullaa. 🙂

  4. Tove, onneksi olkoon uuden koneen omistajalle! 😀 Iloisia leivontahetkiä toivotellen, ystäväsi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *