Ystävänpäivän kakkua

Tällaisen kakun tein ystävänpäivänä kotiin päiväkahveille. Vaalea peruspohja, täytteenä mansikka-vaniljahilloa ja mansikkamoussea. Pursotukset värjättyä flora vispiä. Ruusu sokerimassaa, suklaalehdet. Molemmat koristevarastosta pengottuja… 🙂 Kakun päällä värjätyllä valkosuklaalla spritsattu “pitsilevy”.

Hyvää Ystävänpäivää kaikille ystäville! 😀

IMG_3037 IMG_3038

4 Comments

  1. Hyvää ystävänpäivää kaksi päivää myöhässä! 🙂 Oikein kaunis se pitsilevy, todella onnistunut!

  2. Kiitos Tove, samoin sinulle Hyvää Ystävänpäivää! 🙂 Jäänyt toivottelut vähällä lauantaisten hautajaisten takia – ei oo ehtinyt toivotella… Ja kyllä, olin itsekin aika tyytyväinen pitsilevyyni. Ensi kerralla tekisin ehkä hiukan isompaa pitsiä, että näkyisi kerma paremmin alta…?!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *