Hilla-banoffee

Feetu, nyt sitä tuli kokeiltua! Oliskohan tää nyt sitten Hiloffeeta?! 😉 Mielipiteet maistelijoiden kesken jakautuivat, oletettavastikin. Osa tykkäsi tästä hillaversiosta enemmän kuin banaaniversiosta, toiset taas toisinpäin. Minun mielestäni hillat sopivat todella hyvin tähän piirakkaan! Oli herkkua kyllä!! Tein siis samalla ohjeella kuin tämän, mutta vaihdoin banaanit hilloihin.

IMG_3142

2 Comments

  1. Ehdit siis ensin, täytyy itsellänikin kokeilla. Meillä leivonta-asiat ovat nyt olleet monestakin syystä niin nollissa, ettei blogiin ole tullut mitään uutta. Noh, josko viikonloppuna reipastuisi ja saisi taas päivitettyä blogia…

  2. Feetu, älä ota stressiä blogin päivittämisestä. Itsellenikin se on vain ja ainoastaan harrastus. Eihän sitä harrasteta muutakaan harrastusta, jos ei kiinnosta 😉 Ei sitä toisten takia tarvitse harrastaa. Mutta mukava, jos se leivonta piristäisi ja saisitte uutta innostusta jostain herkusta 😉 Jaksuja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *