Kukkakakku naapurille

Naapurini tuli kuvan kanssa meille ja pyysi tekemään kuvassa olevan kakun näköisen kakun. Kakusta piti tehdä maidoton. Yritin parhaani! Kiitos, Pia, luottamuksesta! 🙂

Kakussa on pieni, vain kahden munan, tavallinen vaalea kakkupohja. Kostutin kakun spritellä ja laitoin väliin (kakussa vain yksi väli, koska kakusta haluttiin pieni) sipaisun mansikkahilloa sekä “mansikkamoussen”, jossa oli purkki Go Green vispiä sekä mansikkasurvosta liivatteella hyydytettynä. Marsipaanin alle laitoin maidottoman kreemin. Kakun “reiässä” on mansikkamarmeladia. Reunoilla kiertää valkoiset sokerimassakukkaset. Kakun sekä kukkien pinnassa aavistus helmiäistä.

 IMG_3140

2 Comments

  1. Kiitos Reija – oli taas tosi hyvää kakkua. Tompan mielestä sun versio oli vielä kauniimpi kuin kuvassa! Olen samaa mieltä.

    Auringonpaisteessa terassilla kakkua maisteltiin ja nautittiin samalla kevään odottelusta. Pienet palat jäi vielä sunnuntaiaamuun eikä ollut kakku kärsinyt lainkaan yön aikana. Muistin pitää sen ilman kupua jääkaapissa… 🙂

  2. Pia, kiitos! Ihan tässä mieli herkistyy noista sanoista… 🙂 Mukava, että kakku maistui ja olitte tyytyväisiä. Jäin itse sitä juuri miettimään, että tulikohan kakusta kaikkinensa liian makea, kun siihen tuli vielä kreemi ja marsipaani päälle, puhumattakaan siitä marmeladikerroksesta! Mutta ilmeisesti ei sitten…?! 🙂 Mukava oli kuulla, että olitte tykänneet kakusta!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *