Sitruunakakkua

Maailman ihanin kahvikakku!! Helppo tehdä myös gluteenittomana vaihtaen vain jauhot. Kuorrutin kakut valkosuklaalla, päälle ripottelin nonparelleja sekä appelsiinin makuisia koristerakeita.

IMG_3210

  Tällä ohjeella tulee yksi kakku:

200g voita
2 dl sokeria
3 munaa
1½ dl perunajauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
1 sitruunan hyvin pesty ja raastettu kuori sekä mehu

1. Vatkaa pehmeä rasva ja sokeri vaahdoksi.
2. Lisää munat yksitellen sekaan välillä sekoittaen.
3. Yhdistä kuivat aineet ja siivilöi ne taikinaan.
4. Lisää raastettu sitruunan kuori ja mehu taikinaan.
5. Paista 175 asteessa n. 50 minuuttia. Kumoa ja jäähdytä, kuorruta ja koristele jos haluat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *