Pääsiäiskakkua

Pitihän sitä jotain herkkua tehdä, kun pitkäperjantaina saimme vieraita. Tavallinen vaalea kakkupohja, täytteenä appelsiinisuklaamousse. Kuorrutus Flora Vispiä, jonka seassa muutama pala valkosuklaata, sekä tippa keltaista pastaväriä. Reunoilla citymarketista löytämiäni appelsiininmakuisia keksirullia. Spritsaus tehty pandan tummalla suklaalla, yrittää esittää pajukranssia 🙂 Idea tähän pyöri mielessäni jo pitkään ennen pääsiäistä, ja pikkumunatkin odottivat kaapissa kakun päälle pääsyä.  Tarjuskalla oli samanmoinen sitten blogissaan! 🙂 Kranssin päällä ja kakun alareunassa irtokarkkihyllystä löytämiäni pääsiäismunia. Ihanan söpöjä! 🙂

IMG_3240 IMG_3246

Appelsiinimousse:

1 prk Flora Vanillaa
½ prk Flora Vispiä
n.½ dl vaniljakreemijauhetta
1 levy (200g) Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
appelsiinin puristettu mehu
5 liivatelehteä

Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vatkaa Flora Vanilla ja Flora Vispi vaahdoksi, lisää vaniljakreemijauhe.
Lisää sulatettu suklaa ja osa yhden appelsiinin puristetusta mehua. Sekoita.
Kuumenna loppu appelsiinimehu kiehuvaksi esim. mikrossa ja liuota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen.

5 Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *