Pitihän sitä jotain herkkua tehdä, kun pitkäperjantaina saimme vieraita. Tavallinen vaalea kakkupohja, täytteenä appelsiinisuklaamousse. Kuorrutus Flora Vispiä, jonka seassa muutama pala valkosuklaata, sekä tippa keltaista pastaväriä. Reunoilla citymarketista löytämiäni appelsiininmakuisia keksirullia. Spritsaus tehty pandan tummalla suklaalla, yrittää esittää pajukranssia 🙂 Idea tähän pyöri mielessäni jo pitkään ennen pääsiäistä, ja pikkumunatkin odottivat kaapissa kakun päälle pääsyä. Tarjuskalla oli samanmoinen sitten blogissaan! 🙂 Kranssin päällä ja kakun alareunassa irtokarkkihyllystä löytämiäni pääsiäismunia. Ihanan söpöjä! 🙂
Appelsiinimousse:
1 prk Flora Vanillaa
½ prk Flora Vispiä
n.½ dl vaniljakreemijauhetta
1 levy (200g) Maraboun appelsiinikrokanttisuklaata
appelsiinin puristettu mehu
5 liivatelehteä
Laita liivatteet pehmenemään kylmään veteen.
Vatkaa Flora Vanilla ja Flora Vispi vaahdoksi, lisää vaniljakreemijauhe.
Lisää sulatettu suklaa ja osa yhden appelsiinin puristetusta mehua. Sekoita.
Kuumenna loppu appelsiinimehu kiehuvaksi esim. mikrossa ja liuota liivatteet siihen. Kaada ohuena nauhana täytteen joukkoon koko ajan sekoittaen.
Ihanan näköinen kakku 🙂
Kiitos!
Vastavierailulle tulin 🙂 Soma blogi sinulla ja soma on tämä kakkukin <3
Kiitos.
WAU! Tosi siisti kakku!