Rotinakakku

Tähän kakkuun tuo aikaisemmin esittelemäni koriste päätyi. Tulikin sitten äkkiä käyttöä! 🙂 Saimme kutsun tulla katsomaan erästä ihanaa pientä tyttövauvaa, ja häntä olin näitä tossuja tehdessäni ajatellutkin. Teinkin sitten pikapikaa tällaisen kakkuloisen tossujen alle…

Kakussa vaalea, Sitruunamarengilta napattu pohja, joka oli todella kuohkea. Täytteenä samaa tavaraa kuin tässä tortussa, eli ranskankerma-fariinisokeri-kermahässäkkää kera mustikoiden ja vadelmien. Lisäksi sipaisu kuningatarhilloa. Kakku kuorrutettu Flora Vispillä. Ja oli kyllä hyvän makuista kakkua! Ehkä olisin saanut kostuttaa hiukan ronskimmalla kädellä, mutta hyvä oli näinkin…

IMG_3322

Onnea vielä pienestä Ihmeestä teille, Ystävät!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *