Tossut ja ruusut- koriste

Tällaisen koristeen tein, kun ajattelin erästä pientä erityisen tärkeää tyttöä, joka hetki sitten syntyi maailmaan… Saapa nähdä, minne nämä tossukat vielä päätyvät!

Koristeen laatta on valkosuklaamassaa, samoin ruusut ja lehdet. Tossut vaahtokarkkitaikinaa. Tossujen päällä sokerikiteitä, ruusuihin töpsyttelin hieman vaaleanpunaista tomuväriä, johon sekoitin lumen väristä kimalletta. Lehtiin käytin vihreää tomuväriä ja kimalletta. Kukkien keskellä sokerihelmet.

IMG_3317

2 Comments

  1. Kannattaa kokeilla! Itse en pidä vaahtokarkkitaikinasta kovin paljon… Jotenkin se ei vaan ole minun ystäväni 🙂 En tiedä, voi olla että tekotavassa olisi petrattavaa, mutta se on valmiina ihan ok, mutta kun sitten muotoilemaan alkaessa pitää vähän ”mikrottaa” että se pehmenee, niin sitten se menee tosi helposti ihan mälliksi. Sit pitää tomusokerin kans pelata hirveesti. Jotenki mun ja vaahtokarkkitaikinan välit tökkii vielä 😉 Mutta hiljaa hyvä tulee, eikös sitä niin sanota!? 😉 Aion vielä harjoitella ja yrittää, josko saisin toimimaan sen paremmin hyppysissäni, sillä minusta se on PALJON paremman makuista kuin esim. marsipaani tai sokerimassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *