Hillakakku

Mies pyysi tekemään kakkua työpaikalleen ihan muuten vaan. Samana päivänä sitten paistoin pohjan (9 munaa) ja tein kakun muutenkin. Pohja tavallinen vaalea kakkupohja, täytteenä hilloja ja valkosuklaakermaa. Kostutus sitruunalimsalla. Pursotukset ja päällinen Flora Vispiä, joka tällä kertaa oli vähän liiankin innokas vaahtoutumaan 😉 Koristeena Omar-karkeista tekemiäni ruusuja ja lehtiä, sekä sokerihelmiä. Kuulemma maku oli ollut erinomainen – mitäpä muuta voisi hilloista tehty kakku olla?! 😉

IMG_3370 

Tässä vielä ruusuja lähempää…

IMG_3371

4 Comments

  1. Muokkasitko jotenki niitä omar-karkkeja vai suoraa vaan ruusuiksi? Meillä lapset on innokkaita väänteleen niitä käsissään, mutta eipä ole tullut mieleen, että niistä voisi ruusujakin tehdä… 🙂

  2. En muokannut. Pikku hetken käytin mikrossa, että sain nopsemmin pehmeäksi. Mutta sitten siitä vaan suoraan muotoilin. Paljon herkullisempia ruusuja aikuiseenkin makuun kuin esim. marsipaani 😉

  3. Ja pikku vinkkinä: samalla tavalla voi tehdä melkein karkista kuin karkista 😉 Itse olen tehnyt mm. mustia ruusuja Hopeatoffeista, silloin kun niitä vielä kaupan hyllystä löytyi…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *