Akselin kakku

Lasten serkkupoika täytti hurjat 7 vuotta, ja hänen lempiaiheitaan on kaikenlaiset hirviöt ja dinosaurukset. En olekaan koskaan mitään sellaista kokeillut toteuttaa, joten lähdin harjoittelun maalaamisesta. Hirviöt maalattu sokerimassalle tomuväreillä, ja leikattu irti ääriviivoja mukaillen. Samoin tuo kyltti on maalattu sokerimassalle.

Kakussa vaalea neljän munan pohja, kostutus sitruunalimsalla. Täytteenä sitä perinteistä herkkua, eli kermavaahtoa, mansikkasurvosta ja banaaniviipaleita. Päällä pursotukset Flora Vispillä. Kakun päällä hiekkana keksinmurua. Toivottavasti kakku oli herkullista ja erityisesti sankarille mieluinen! 🙂

IMG_3461   IMG_3464

6 Comments

  1. Kamalan monta uutta, toinen toistaan hienompaa kakkua tullut tänne! Meillä taas lapset iloisia, että jee kivaa, kun äiti pitää blogia, että saadaan kakkua ;D Vaikka aina, jos teen jollekin toiselle kakun, kuulen kyllä, että kun EI KOSKAAN meille!!! Että aika äkkiä ne unohtaa, että on sitä kakkua meillä aika paljon syöty..

  2. 😀 Juu, kyllä ne lapset taitaa unohtaa että meilläkin kakkua sun muita herkkuja syödään, vaikka äiti muillekin leipoo 🙂 Joskus tulee vaan semmosia ”suvantokausia”, ettei jaksa leipoa kuin tilattuja juttuja, niin sit lapsista tuntuu ettei IKINÄ saada mitään! Mut eiköhän meilläkin lapset ihan kyllikseen saa tuota makeaa leivontapuolta maistaa… 😉

  3. Mielettömän hieno kakku!

    Vastasin sinulle blogiini, koskien kakkulaatikko kyselyäsi/pohdiskeluasi.

  4. Helmi, kiitos sekä kommentistä että vastauksesta blogiisi! 🙂 Kävinkin jo siellä taas hämmentämässä soppaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *