Rotinakakku naapuriin (laktoositon)

Naapureillemme syntyi kesän alussa ihana pikkumies! Olin ajatellut jotenkin perhettä muistaa, ja mikäs sen mukavampaa kuin kakun tekeminen 😉 Kakusta tulikin yllättäen pikainen versio siitä, mitä olin ajatellut. Koko kakun tekemiseen koristeineen kaikkineen meni ehkä kolmisen tuntia… Maalauskin on siis pikaisesti sudittu. Koristeet kaikki sokerimassaa. Maalaus sokerimassalle tomuvärein.

Kakussa peruspohja, kostutettu sitruunalimsalla. Täytteenä kermavaahtoa, mansikoita survoksena sekä banaaniviipaleita. Pursotukset laktoositonta vispikermaa, osa värjätty vaaleansiniseksi.

Kuvat ovat huonolaatuisia ja sumeita johtuen siitä, että ne on otettu kännykällä. Oikea kameramme oli huollossa. Koittakaa saada selvää! 😉 Ja samasta syystä kuvia ja postausta tästä kakusta tuleekin näin myöhään. Kännykästä kun meni hetki saada kuvia ulos…

Kuva0004_1 Kuva0006_1

3 Comments

  1. Joo, ei onnistu minulla tuommoinen nuin pikaiseen. Menee jo siihen suunnitteluun se kolme tuntia ;D

  2. Kiitos, Hönttä ja kotiäiti! Joo, ei mullakaan nää pikakakut onnistu aina niin kuin olin ajatellut… Kun ei oo aikaa suunnitella sitä kolmea tuntia, niin sit siitä tulee sen näköinen ettei tosiaan oo suunniteltu! 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *