Samoihin ylioppilasjuhliin teimme myöskin voileipäkakkuja. Tässä kinkkukakku. Kakku on kuorrutettu tuorejuusto-ranskankerma-sekoituksella, ja reunoilla ruohosipulia sekä rucola-salaatin lehtiä. Päällä jäävuorisalaattia, ruohosipulia kinkkuruusukkeita, tummia viinirypäleitä, kirsikkatomaatti sekä mozzarellapalloja.
Toisena kakkuna oli lohivoileipäkakku, jossa kuorrutteena tuo sama kuin äskeisessä kakussa, lisäksi kermavaahtoa. Heti tuli mukavampi tahna päällystää! Olisi voinut vaikka reunatkin pursottaa tällä 🙂 Täytettä en enää muista… Koristeena kylmäsavulohisiivuja, tilliä ja tummia viinirypäleitä. Kiitos Hanna-Marille mukavasta illasta kakkujen teon parissa! 😉