Tällainen “pikkupala” jäi tuosta edellä mainitusta kakusta rääppeeksi yhden kahvikerran jälkeen 🙂 Ihan mielenkiinnosta, ja rehellisesti sanottuna, kädet eivät voineet olla paikallaan, testasin millaisen kakun siitä vielä voisi saada… Suklaakermaa oli jääkaapissa vielä pursotuspussissaan, ja tuota valkoistakin jäi yli. Joten niistä sitten! Tein muutaman suklaisen ruusun ja lehden lisää ja lätkin ne kermalla pinnoitetun kakun päälle. Ihan kiva tuli! Voisi vaikka joillekin yllätysvieraille jopa tällaista tarjota 😉
Hauska idea, ja kyllä mulle ainakin tuollainen kelpais. Hienoja nuo ruusut, en vaan oikein käsitä kuinka tuollaisia oikein tehdään, miten ne saa noin nätisti tuohon??? Ehkäpä kerrot joskus 🙂
Minna, oikeesti nuo ruusut on vielä aivan säälittäviä väkerryksiä – ehkä kuva on vieraanvarainen?! 😉 Mutta voin joskus vaikka näyttää miten noita tehdään, otetaas talkoot joskus… 😀