Maidoton suklaakakku

Minulta pyydettiin maidotonta kermakakkua, joka olisi suklainen, ja jossa olisi banaania. Heti alkuun tehtiin selväksi, että kakussa saa käyttää Pandan tummaa suklaata. Kolmen munan vaalea pohja, kostutus appelsiinilimsalla. Väleissä suklaavaahtoa sekä banaaniviipaleita. Kakun pinnalle vuolin tummaa suklaata, pursotukset Go Green vispiä, joka on värjätty ja makeutettu kaakaojauheella. Koristeena (eivät vaan kovin hyvin kuvasta näy…) sokerimassaruusu (massan värjäsin kaakaolla) sekä suklaalehdet. Ikä tuosta kaakaosokerimassasta myös. Kaikkien pinnalla kulta- ja pronssikimalletta.

IMG_3778

Ohje suklaavaahtoon:

2 prk Go Green vispiä
1 levy (130g) Pandan tummaa suklaata
ripaus sokeria

Vatkaa kerma vaahdoksi ja lisää siihen sulatettu suklaa sekä sokeri. Vatkaa tasaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *