3-vuotiaan Prinsessan kakku

Minua pyydettiin tekemään 3 vuotta täyttävälle pikkuneidille kakku, joka olisi “suklainen kakku, jossa on paljon prinsessamaista hörhellystä sekä PALJON karkkia!” 🙂 Tällaisen sain aikaan. Kakussa 6 munan kaakaolla maustettu pohja, kostukkeena sitruunalimsaa. Täytteenä pätkistäyte, jonka löysin täältä, chocomumilta. Tein täytteen kaksinkertaisena, jotta sain suuren kakun aikaiseksi. Päällä pursotukset Flora Vispiä, osa värjätty Wiltonin pastavärillä vaaleanpunaiseksi. Tyllana käytetty lehti- ja koripunostyllia. Koristeen esittelinkin jo aiemmin, lisäksi päällä Marianne-kuulista tehty “helminauha”, jota vähän tuunasin kimallejauheella. Kakun päällä valkosuklaarouhetta sekä Tutti Frutti- cruschia. Reunoilla sitten niitä karkkeja 🙂 Toivottavasti kakku oli pikku neidille mieleen, ja toivottavasti kelpasi kaikille juhlavieraille!!

IMG_3881 

Tässä vielä lähemmin tuota kakun päällistä…

IMG_3882

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *