Daim-suklaaneliöt (glut.)

Merjan sivuilta löysin tämän reseptin. Olinkin joskus törmännyt siihen Hellapoliisin sivuilla, mutta se jäi silloin testaamatta… Nyt piti testata, kun jotain gluteenitonta ajattelin leipoa. Tein tämän siis ihan Merjan ohjeen mukaan, mutta vaihdoin jauhot gluteenittomiksi ja osan pohjan suklaasta laitoin daim-suklaana. Todella hyvää! Ja herkullista vielä pakastettunakin 🙂

IMG_3853

Tässäpä ohje niin, miten itse sen tein:

Pohja:

4 munaa
3 dl sokeria
4 dl Sunnuntain gluteenitonta jauhoseosta
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
1 dl maitoa
100g sulatettua leivontasuklaata
100g Maraboun daim-suklaata

Vatkaa munat ja sokeri. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Lisää maito ja sulatettu suklaa. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille. Paista 225 asteessa n. 12-15 min.

Kuorrutus:

250g tomusokeria
2 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
7 rkl vahvaa kahvia

Sekoita ainekset hyvin keskenään. Levitä massa vielä lämpimän pohjalevyn päälle.

Pinnalle:

3 kpl tupla-Daim- patukkaa (56g/kpl)

Murskaa kuorrutteen päälle daim-muruset. Anna kuorrutteen kovettua ja leikkaa levy paloiksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *