Dr.Oetkerin sokerimassa

Löysin Citymarketin leivontahyllystä tällaisen paketin. Piti heti ostaa ja kokeilla samantien. Tuon edellisen postauksen Peter Pan on maalattu tälle massalle, ja kokeilin myös muutamia kukkasia tehdä. Ruusujen tekeminen onnistui hyvin! Tämä massa on mielestäni pehmeämpää ja ehkä hiukan murenevampaa kuin aiemmin käyttämäni Ticcinomassa. Ja eri makuistakin, mutta ihan hyvää. Lapset ainakin kilpaa napsivat “yli” jääneitä palasia 🙂

IMG_3915

Vielä aion testailla enemmänkin tätä massaa, kunhan kerkeän… Voisin kuvitella, että esim. koko kakun kuorruttamiseen tämä massa ei EHKÄ olisi paras vaihtoehto juuri sen pehmeyden ja “haurauden” takia… En tiedä vielä 🙂

4 Comments

  1. Oliko tää sun mielestä paremman makuista kuin nuo verkkokauppojen sokerimassat? Musta ne on karmean makuisia, sitten kun ne sekoittaa marsipaaniin, niin maku ei ole enää niin paha.

    Ootko muuten koittanut valkoista marsipaania? Ite en ole, jotkut moittivat sitä, niin en ole uskaltanut ees testata 😉

  2. En oo ikinä maistanut verkkokauppojan sokerimassaa, joten en voi verrata 🙁 Mulla ollut käytössä harjoittelupaikan kautta ostamaani Ticcinomassaa… Se on kyllä hyvän makuista!! Nyt se alkaa vaan olla lopuillaan, niin pitää keksiä muuta. Mulla on jonkin verran tuota Kärkkäiseltä ostettua sokerimassaa, minkäköhänlaista se on?!
    En oo kokeillut koskaan valkoista marsipaania. Koulussa joskus oli erivärisiä, mutta ikinä en ollut varma, oliko se marsipaania, kaulintamassaa vai sokerimassaa 🙂
    Olipa musta nyt sulla paljon hyötyä! 🙂

  3. Mun mielestä verkkokaupoissa myytävä sokerimassa on kans pelkältään tosi pahan makuista, en halua käyttää kakun kuorruttamiseen. Oliko tuo kallista?

  4. Minusta tämä sokerimassa ei ollut kallista, kilohinta hyllyn reunassa oli vajaa 10e, en muista tarkkaan. Eikä tietty kuittia noista ostoksista ole tallessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *