Suklaakakku (munaton, maidoton)

Myyjäisiin tein tällaiset kahvikakut. Ohje on jo blogissani täällä. Resepti on siitä helppo ja mukava käyttää, kun se on jo valmiiksi munaton ja maidoton 🙂 Nämä kolme kakkua syntyivät kaksinkertaisesta määrästä taikinaa. Koristeena kakussa Marianne-kuulia ja Tutti Frutti-rakeita. Ja HUOM! Marianne-kuulat EIVÄT ole maidottomia eivätkä laktoosittomiakaan!!!

IMG_3858 IMG_3859

3 Comments

  1. Hei! Eihän mariannekuulat ole laktoosittomia? Pisti vaan silmään…

  2. Hei Irkku! Kiitos muistutuksesta! Laitoin näiden kakkujen mukaan etiketin, johon listasin kaikki ainesosat. Siihen kyllä kirjoitin, että Marianne-kuulat EIVÄT ole maidottomia, mutta tähän postaukseen unohdin sen laittaa… Kiitos! Lisäsin sen nyt tuohon tekstiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *