Suklaa-banaanikakku (maidoton)

Tämä onkin jäänyt laittamatta blogiini kokonaan! No, lisään sen tänne, lähinnä itselleni muistiin… Aina pitää näitä erikoiskakkuja miettiä tarkemmin, niin on kiva jos jostain voi kaivaa jo testattuja täytteitä yms. 🙂

Minulta pyydettiin aika lyhyellä ajoituksella kyseinen kakku nuorelle miehenalulle. Mitään muita toiveita ei esitetty kuin suklaa, banaani ja maidoton 🙂 Koristeitakaan ei kuulemma tarvittaisi välttämättä. Tällaisen tein.

IMG_3777

Kakussa muistaakseni kolmen munan vaalea pohja. Väleissä suklaavaahtoa (GoGreen vispi+ sulatettu Pandan tumma suklaa) sekä banaaniviipaleita. Pursotukset GoGreen vispillä, jonka maustoin ja värjäsin kaakaojauheella. Kakun pinnalla tummasta suklaasta vuoltua rouhetta. Koristeet sokerimassaa, jonka värjäsin kaakaojauheella ja sivelin päälle pronssitomua.

Ja huom! Pandan tumma suklaa ei välttämättä ole täysin maidoton, mutta kysyin sen sopivuuden tilaajalta ennen kakun tekemistä. Joten olkaapa tarkkana noiden suklaiden kanssa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *