Testikakku

Miehellä loppuu tänään töissä eräs vastuuhomma. Ajattelin piristää väsynyttä armastani kakulla 🙂 Ei se kyllä ainut syy tämän kakun ilmestymiseen ole, sillä minun pitää tulevia kakkuja ajatellen testailla paria asiaa. Ensinnäkin, miten vaahtokarkkimassa suhtautuu kermavaahtoon. Eli alkaako se kuinka pian “sulaa”, kun kermapursotukset on siinä kiinni. Toinen kokeiltava asia on, miten kauan koristeet säilyvät hyvänä vaahtokarkkimassan päällä. Katsotaan! Nyt pitäisi vaan saada kakkua säilymään muutaman päivän ajan jääkaapissa, jotta nämä testit tulisivat kokeilluiksi… Pitänee pistää heti alkuun roima pala piiloon jääkaapin ylähyllylle 😉

IMG_3952 

Kuuden munan pakkasesta löydetty vaalea kakkupohja, kostutus kaapista löytyneellä päärynämehulla 🙂 Väleissä kuningatarhilloa ja kermavaahtoa. Päällä kermavaahto (Flora Vispiä siis, kun puhun kermavaahdosta…), jonka päällä vaahtokarkkimassasta kaulittu levy. Vähän marmoroin sitä vaaleanpunaisen sävyyn… Reunapursotukset myös Flora Vispiä.

IMG_3953

Koristeena kaapista löytyneet pari vaahtokarkkililjaa ja lehtiä. Päälle pruuttailin valkosuklaalla tuollaista “köynnöstä”, vielä on harjoittelemisen tarvetta siinäkin! 🙂

2 Comments

  1. Pioni, kiitos kommentista! Tämä kakku oli aika pikainen versio, yhtäkkiä vaan keksi iltapäivällä että teenpä iltakahville kakun… Onneksi oli valmiina pohja pakkasessa, ja täytekin on ”sitä perussettiä” 😉
    Mutta mukava oli tämä kakku tehdä. Ja edelleenkin on muuten tuo vaahtismassa kakun päällä ihan ok, ei oo sulanut. Ja 1½ vrk on aikaa kakun tekemisestä! Huippua tavaraa tuo vaahtismassa!! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *