“Isänpäiväkakku”

Meillä ei jaksettu ajatellakaan kakun tekemistä isille tänä vuonna. Niin paljon ollut muuta ajateltavaa, ja mulla kunto mitä sattuu, niin mentiin vähän riman alta, niin sanotusti… Oikeastaan yksi syy oli myös se (jos tässä nyt mitään syitä ylipäätään edes tarvis miettiä) että jotenkin täytekakut tulevat meidän lapsiltakin jo melkein korvista ulos – taitaa olla syöty sitä herkkua vähän liikaa aika-ajoin Iloiset kasvot

IMG_4070

Olin joskus ostanut pakkaseen noita Viennetta- jäätelökakkuja pari kappaletta, joten nostin ne sieltä sitten sulamaan. “Tuunasin” niitä vähäsen suklaalla, koristelehdillä ja nonparelleilla. Hyviä olivat! Iloiset kasvot Ei jäänyt sulaa jäätelöä lellumaan lautasille Silmänisku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *